KINDERKLEDING REVIEW: LIV IN DRESS LIKE FLO


Door: Esther (mama van Liv)

Toen ik dit oranje met gouden shirt van Dress like Flo voorbij zag komen, werd ik gelijk enthousiast! Ikzelf heb een voorliefde voor slank gesneden shirts en Liv heeft een voorliefde voor alles wat blinkt in een kledingstuk! Ik was niet echt bekend met het merk Dress like Flo en was dan ook zeer aangenaam verrast toen de post van Kids Department in de brievenbus viel met het shirt van Dress Like Flo; wat een ultiem zacht stof, synoniem voor heerlijk draagbaar.

Liv vond het shirt ook heel erg mooi en uiteraard viel de gouden cirkel in de smaak. De pasvorm van het shirt is voor Liv ook helemaal perfect: mooi strak, maar wel met lengte en tevens lange mouwtjes. Ook al testten we het shirt in precies haar maat, ik weet zeker dat ze er door die langere mouwtjes ook volgend jaar nog in past.

We combineerden het shirt met een zelfgemaakte broek, en met een gouden rokje. Drees like Flo gaat, gezien de perfecte pasvorm en het draagcomfort zeker een merk zijn dat terug gaat komen in Liv’s kledingkast!

Klik hier voor meer details van dit shirt bij Kids Department

 

Klik hier om het shirt te shoppen
OF klik hier voor meer inspiratie bij Kids Department

 

Wat vind jij van het merk Dress Like Flo? 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie