VAKANTIE OUTFITS PEPPER


Door: Bonnie

Heerlijk! Een weekje naar zon, zee en strand. Lekker niets doen en genieten! Dat zijn wij nu aan het doen :). Vooraf aan zo’n weekje weg wordt er eigenlijk altijd nog even geshopt. Want ook al zit Pepper’s kast best behoorlijk vol, een nieuwe bikini, leuk jurkje of hip shirtje kan er altijd wel bij. Dus vorige week kwamen er weer wat dozen van de H&M en Zara binnen. Want wat is er nou leuker dan een hippe outfit scoren voor ook nog eens een leuk prijsje?! Deze week daarom wat outfit inspiratie voor een dagje strand, een stedentripje en ‘s avonds uiteten. En allemaal even betaalbaar! Get inspired!

foto 2 (34)

foto 1 (35)

foto 3 (16)

foto 2 (35)

foto 1 (36)

foto 4 (12)

foto 3 (17)

foto 2 (36)

foto 3 (18)

foto 1 (38)

foto 2 (37)

Klik hier om naar H&M te gaan

Word jij ook zo blij van deze vakantie inspiratie?

Plaats een reactie