DRESS LIKE FLO NAJAARSCOLLECTIE


Een paar weken terug konden we op Kindermodeblog al even kennis maken met het kinderkleding merk Dress like Flo.  In een kinderkleding review zagen we Liv in haar oranje shirt met gouden print. Maar vandaag is het tijd om je nog meer te vertellen over dit leuke kinderkleding merk! Dress like Flo staat voor draagbaar, basic en ongecompliceerd. De collectie bestaat altijd uit twee hoofdkleuren, omdat je er dan zo lekker gemakkelijk mee kunt combineren en je ‘s ochtends dus niet lang hoeft na te denken. In de nieuwe Dress like Flo wintercollectie zijn dit de kleuren grijs en navy, die worden aangevuld met oranje en groen. Een winters, maar toch fris kleuren palet.

De collectie is dit seizoen erg sportief en bevat leuke tricotjurkjes en sweat blazers. Dit kinderkleding merk staat bekend om haar super fijne stoffen en mooie pasvorm. Dress like Flo vindt het voornamelijk belangrijk dat de kleding lekker zit en natuurlijk is het ook nog eens erg leuk.

Shop Dress like Flo nu bij Kids Department!

Dress like flo najaarscollectie

Dress like flo najaarscollectie

Dress like flo najaarscollectie

Onze favorieten zijn hier te shoppen bij Kids Department!

 

Wat vind jij van Dress like Flo?

Tags: , , ,

Plaats een reactie