IZABEL IN TOOTSA MACGINTY


Door: Renske

“Hello Spring!” is het eerste wat ik dacht toen Izabel dit broekje voor het eerst aanhad. Dit heerlijk zachte broekje is een vrolijke binnenkomer, met leuke felle accenten. Wat een fijn item voor het voorjaar en de zomer!
Tootsa Macginty is een kinderkleding merk dat bijna alleen maar unisex kleertjes heeft, gemaakt voor sportievelingen die de hele dag willen rennen, fietsen, kruipen, noem het maar op. En aangezien geen één kleintje stil kan zitten, is dit een heerlijk comfortabele broek voor elke doerak die dit aantrekt.Het resultaat is dat de kleertjes stoer en comfortabel zijn. De collectie van TM bestaat uit lekkere frisse kleuren waar alle kindjes en mama’s zeker weten heel blij van worden. Wij in ieder geval wel!Dit superfijne slim-fit joggingbroekje is dus voor zowel meisjes als jongetjes. Het is het ideale alternatief voor een legging of baggy broek. De verassing is dat hij ‘reversable’ is! Je kan hem aan de ene kant dragen waarbij je een dunne streep hebt met felgekleurd touwtje, of andersom met een wijde streep en een neon rand aan de zijkant. Beide kanten hebben een stoere patch op de knieën. En hebben jullie al gezien dat alle naden gave stiksels hebben? Dit geeft het nét een gave finishing touch.Iza combineert hier de broek met een rompertje van Petit Bateau…

Klik hier voor de shopping details van dit broekje

Foto 11

Foto 10

Foto 7

Foto 8

Foto 6 Foto 5

Foto 4

Klik hier om dit broekje te shoppen

OF klik hier voor meer Tootsa MacGinty

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Paulien
    Posted 14 april 2014 11:09 0Likes

    Wat een scheetje die Izabel! Stoer broekje met leuke kleurtjes ben ook helemaal fan van die petit bateau romper!

Plaats een reactie