TOOTSA MACGINTY KINDERKLEDING


Het kinderkledingmerk uit Londen, TootsaMacGinty blijft ons verrassen met hun coole maar toch ook zeer kindvriendelijke kinderkleding, collecties én printjes. Hier thuis hangt er voor zowel Oliver als Doutzen het één en ander in de kast. De kleding van Tootsa raakt op sommige vlakken heel sterk mijn eigen smaak maar juist ook heel sterk die van kinderen. Het is echt een mix van twee werelden die bij elkaar komen, en gooi daar nog even een unisex sausje overheen en je bent compleet. De collectie is niet goedkoop, maar doordat je er 1. heel veel plezier van hebt en 2. je het makkelijk kunt doorgeven, ruilen of verkopen – is mijn eigen ervaring – vind ik het persoonlijk wel iets extra’s waard. Hoe leuk budgetshopping ook is, het zijn de duurdere en meer unieke items waar ik toch het meeste blij van word.

Sem draagt een knalrode trui met blije smiley erop. Ik vind deze trui echt tof! Sem draagt ‘m op een lekkere sweatpants van LP Boys met een blousje van molo erop. Een outfit die erg lekker zit 🙂 En wat een coole boy!

Wat vinden jullie van TootsaMacGinty?

Je kunt via deze link naar de webshop van Tootsa

Kindermodeblog-fashion-mode-hip-kids-meiden-jongens-door-Samantha-Bosdijk-Photography-36

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-17

tootsa mac ginty

tootsa mac ginty
Klik hier om te shoppen bij TootsaMacGinty

Wat vinden jullie van Sem z’n outfit?

 

Foto’s door Samantha Bosdijk