GUUSJE IN TOOTSA MACGINTY


Een merk wat ik steeds leuker en leuker begin te vinden is het Londense merk Tootsa MacGinty, het unisex merk voor kids! Dit merk is nog niet op elke hoek van de straat te vinden, dus in de kinderkleding vanTootsa MacGinty ben je lekker origineel. De collectie bestaat uit allerlei leuke en vrolijke (kinderlijke) items, met hier en daar een beestje, een leuk printje of gewoon een item in knalkleuren. Ik ben erg weg van de truien van Tootsa en laat je vandaag deze roze /  zalm kleurige kabeltrui zien. Ik vond deze trui al leuk toen ik hem in de webshop zag, maar toen ik hem in mijn handen kreeg werd ik eigenlijk helemaal hotel de botel. Ik werd echt een beetje verliefd op deze trui. Ach soms heb je dat he?! Guusje draagt hem hier op de giraffen legging van Mini Rodini. Ik vind dit een geweldig lookje. En jij?

Klik hier voor meer shopping detailsDSC_0359

DSC_0307

DSC_0333

DSC_0309

DSC_0330Klik hier om de trui meteen te shoppen

OF klik hier om naar de webshop te gaan

Wat vind jij van deze outfit?

Tags:

Plaats een reactie