HOUSE OF JAMIE = WEBSHOP V/D WEEK


House of Jamie – het baby label – waar wij al langer fan van zijn, heeft recentelijk ook een kinderkleding lijn gelanceerd. Wat een goeie zet. Want damn, dit is een kinderkleding collectie waarvan ons hart razendsnel gaat kloppen. De kleding van dit merk is zó schattig en stylish!
Met verschillende grijs tinten en zwarte en/of witte details creëert House of Jamie de meest schattige items voor de kleintjes. De stoere strikjes en de stoere pads geven net die touch die House of Jamie eigen maakt. De kleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen voor het comfort van de allerkleinsten.

Te cute: de behind the scenes sneakpreview van de fotoshoot voor de nieuwe collectie.

Klik hier om bij House of Jamie te shoppen

House of Jamie 1

House of Jamie 2

House of Jamie 3

 

Klik hier om bij House of Jamie te shoppen

 

Wat vind jij van de kleding van House of Jamie?

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie