KINDERKLEDING REVIEW: ISABEAU IN GSUS


Door: Mariette (mama van Isabeau)

Als we thuis komen van een fotoshoot die Isabeau heeft gedaan voor de Wehkamp ligt er een pakket voor haar klaar. Isabeau staat gelijk te springen want ze is gek op pakketjes. Zo vaak krijg je natuurlijk geen post. We slaan allebei een blije kreet als we zien wat er in zit. De jumpsuit van Gsus. Wow, we mogen reviewen, wat ontzettend leuk dat hadden we niet verwacht. Isabeau doet de jumpsuit gelijk aan en ze is meteen verliefd. Ze staat te springen in de kamer zo blij is.

Isabeau is bijna 11 jaar en gek op het stylen van kleding. Zo zijn we net een week terug van een vakantie inTurkije. Met zorg heeft ze samen met mij haar koffer ingepakt. Verschillende setjes zijn er uitgekozen. Eenmaal op vakantie doen we minder als anders en lopen we overdag voornamelijk in onze bikini. S’avonds haalt Isabeau de schade weer in. Iedere avond wil ze een ander setje aan voor het eten. Ik vraag nog of ze niet vaker hetzelfde setje aan kan zodat ik niet zoveel was heb als ik terug kom. Nee hoor zegt Isabeau, “ Ik heb mijn kleding niet voor niets meegenomen”. Zo styled ze iedere avond weer een ander setje en zorgt ze dat ze er weer helemaal tip top uit ziet.

Ook deze Gsus jumpsuit wil ze wel op verschillende manieren stylen. Haar zus wil ook helpen en ik ben meestal van de schoenen. Isabeau houdt vooral van kleding die erg lekker zit. Voor een feestje wil ze wel eens iets aantrekken wat minder lekker zit, maar ze gaat voornamelijk voor comfort. Lekker betekent voor Isbaeau dat je er goed in kan bewegen en dat het lekker aanvoelt.

De jumpsuit is van een lekkere zachte katoen met stretch erin. Dus Isabeau is fan. Ze kan er zonder problemen mee op de trampoline springen en dat doet ze heel graag. Ook kan ze er lekker mee op de bank liggen alsof ze haar pyama nog aan heeft (haar favoriete kledingstuk). Voor haar eerste schooldag wil ze er natuurlijk mooi uit zien en weet ze de jumpsuit mooi te stylen met een roze colbert en wat paarse accessoires. Isabeau is gek op hoedjes en draagt die ook naar school, ook al mag ze die in de klas niet ophouden. Voor de winter heeft ze ook alvast een setje gestyled. Samen met haar Uggs, een bodywarmer en de muts van haar zus is ze er helemaal klaar voor.

Voor een feestje is ze ook wel te porren en volgens Isabeau kan ze de jumpsuit ook naar een feest aan. In Amsterdam heeft ze de blauwgroene laarsjes gekocht en laat dat nu net de kleur zijn van de rits en het logo. Helemaal goed en het zijn haar lievelingslaarsjes maar het liefst loopt Isabeau op nog hogere hakken. Daar moet ze alleen nog een paar jaar mee wachten van mij tot groot ongenoegen van Isabeau. Met haar maat 37 kan ze al damesschoenen aan en laatst had ze al schoenen van Supertrash gepast met hakken van zeker 12 centimeter. “ Ah, mam mag ik deze aub kopen,van mijn eigen verdiende geld????”. Ze loopt er dan wel goed op maar ze moet toch nog echt een paar jaartjes wachten. Bij de feest outfit heeft ze de riem van haar zus geleend. Nog een beetje groot maar past mooi vindt Isabeau. Ze draagt een sieraad dat ze op Bali heeft gekregen en waar de kleuren van de jumpsuit en haar schoenen in zitten. Feestje kom maar op.

Conclusie: Isabeau is fan van deze jumpsuit van Gsus. Het belangrijkst voor haar is dat het lekker zachte, soepele stof is en dus lekker zit. Daarnaast kan ze het op verschillende manieren dragen en dat vindt ze erg leuk om zelf uit te zoeken. Zelf ben ik ook fan omdat je ziet dat het kledingstuk van een goede kwaliteit is. Daarnaast vind ik het erg leuk staan.

Klik hier voor meer details van deze jumpsuit

isabeau 2

isabeau 3

isabeau 4

isabeau

 

Klik hier om de jumpsuit direct te shoppen

OF Shop hier meer leuke items van GSUS

 

Wat vind jij van deze jumpsuit?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie