KINDERKLEDING REVIEW: AIMEE IN GSUS


Door: Nicole (mama van Aimee)

Aimee: ‘Het eerste wat ik dacht toen ik de jas zag, wauw, een tijger. En toen ik hem aanhad voelde ik me er ook bijna een’. ‘Ik wilde hem meteen aanhouden, de jas is lekker zacht. Iedereen wilde opeens met me knuffelen’.

Aimee mag sinds kort zelf haar kleding uitkiezen en ik was dus erg benieuwd wat ze van de jas zou vinden. Zoals je hierboven kunt lezen viel de jas erg in de smaak. Aimee’s kledingstijl is sportief, stoer en comfortabel. In haar kledingkast hangt veel van Ninni vi, Br@nd en Scotch R’belle.

Op de foto kun je zien dat we een rokje en shirtje van Ninni vi gecombineerd hebben met deze stoere jas van Gsus. Alles voldoet aan Aimees ‘eisen’: mooie kleuren, zachte stoffen en stoere look!! De jas is lekker warm en heeft leuke accenten, met name het paars/blauwe biesje aan de binnenkant van de jas. Je kunt deze kleur dan mooi terug laten komen in de rest van de kleding. Aimee vindt het logo op de jas ‘cool’! ‘Het lijkt wel een uiltje of monstertje!! Het oranje/rode biesje langs de jas maakt het helemaal af!

Gsus is een stoer merk, dat goed past bij Aimee. Ik wist niet dat het ook voor kinderen verkrijgbaar was. Nadat we de jas ontvangen hadden, ben ik meteen op de site van Gsus gaan neuzen. Daar vond ik het stoere broekje ‘Ms posy’ wat ontzettend leuk te combineren is met de jas. Die broek gaat er hier dus ook zeker komen!!

Klik hier voor meer details van de jas

Aimee

Aimee 1

Aimee 2

Aimee 3

Aimee 4

 

Klik hier om deze jas te shoppen

OF Klik hier om bij GSUS te shoppen

 

Wat vind jij van deze jas? 

Tags: , ,

Plaats een reactie