KINDERKLEDING REVIEW: MAAN IN GSUS


Door: Micha (Mama van Maan)

“Jeuj”, riep Maan toen hij zijn Oleg-jas van Gsus binnen kreeg. Opeens is het helemaal niet erg meer dat de zomer plots is gestopt en het najaar waarschijnlijk lekker lang zal gaan duren. De jas is lekker warm, maar niet zo dik dat ie in de weg zit bij het spelen. “En hij is kamoeflasje mam!” Voor de foto hebben we er een kek hemd onder gedaan, maar er kan bijvoorbeeld ook heel goed een hoodie onder. Ik zelf vind het mooi dat het jasje gemaakt is van verschillende materialen en prints. En hoewel ik helemaal niet van de applicaties ben, vind ik de oranje applicatie op deze jas wel echt mooi. En Maan vind ‘m cool…

Eerlijk gezegd had ik al een tijdje niet meer aan Gsus gedacht, totdat ik zag dat ze een online shop hebben. Mét gratis verzending. Én mét gratis retourneren! Hmm de shirtjes zijn om van te watertanden en de skinny broekjes ook echt skinny. Weer iets te lang in de shop blijven hangen dus…

Maan moest even wachten totdat ie de jas aan mocht. Ik wilde ‘m voor de foto zo mooi mogelijk houden en eerlijk is eerlijk, dat gaat niet als ie aan het lijfje van een 5- jarige hangt. Na het nemen van de foto heeft Maan de jas niet meer uit gedaan en natuurlijk zat er binnen de kortste keren een vlek in. Ik heb ‘m net gewassen en hij ziet er nog goed uit.

“Jeuj”, roep ik nu ook. Mijn manneke ziet er echt top uit in z’n stoere G-sus jas!

Voor meer details van de Oleg jas klik je hier 


Klik hier om de jas te shoppen

OF klik hier voor meer G-sus inspiratie

Tags:

Plaats een reactie