KINDERKLEDING REVIEW: ROMAE IN GSUS


Door: Danielle (mama van Romae)

Super leuk dat wij via Kindermodeblog de mogelijkheid krijgen om het merk Gsus te proberen, want het aankleden van mijn dochter is best een uitdaging. Haar driejarige lijfje is vaak te slank en te lang voor de pasvorm van de meeste merken. Daarom proberen we steeds nieuwe merken en zijn we nog steeds op zoek naar het ideale merk met de perfecte pasvorm. Wie weet is Gsus het wel? Een merk dat nog niet in onze kasten hangt, maar wat dezelfde Arnhemse roots heeft als mamma en dus stiekem een streepje voor…

Wij ontvingen jurk Junora. Een comfortabele, zwarte sweatjurk met kleine col, buidelzakken en leuke rode stiksels. Onmiskenbaar voor Gsus heeft dit jurkje mooie, subtiele details. Rode stiksels en fijne gekleurde spikkels zijn in de stof verweven. Het jurkje kan zowel klassiek als sportief worden gedragen. Een mooie compromis tussen onze smaken. Daarnaast geeft het jurkje alle ruimte om lekker te ravotten en is dus door dochterlief helemaal goedgekeurd.

Wij combineerden het jurkje onder andere met een rode legging en rode regenlaarsje, met een grijze maillot, kniekousen en blauwe laarsjes. Leuk mutsje erbij of met een spijkerjasje van Vingino en het is direct goed!

Ondanks dat ik mijn meisje het liefst zie in eenvoudige en fijne jurkjes, bloesjes en fijne gebreide truien, ben ik blij verrast door het stoere Gsus. Het draagcomfort, afwerkniveau en de kwaliteit zijn echt heel goed en dat maakt het samen met de mooie details, voor mij een zeer geslaagd jurkje. En ook Romae kiest dit jurkje zodra hij weer schoongewassen in de kast hangt, dus dat zegt genoeg… Gsus heeft er twee fans bij!

Bekijk hier alle details van het jurkje

Romae 1

romae

Klik hier om het jurkje te shoppen

OF Klik hier om meer Gsus te shoppen

 

Wat vind jij van dit jurkje?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie