KIDS ON THE MOON BIJ MINIMIKS


WAUW! Wat een gave nieuwe collectie van Kids on the Moon bij Minimiks! Simple, stylish & beautiful! We worden er helemaal hebberig van! Qua kleur is de collectie een mooie eenheid, zacht grijs gecombineerd met mooie pasteltinten. Met de items kan je echt alle kanten op. De schattige tutu’s en tuniekjes zijn perfect voor de feestdagen, helemaal gecombineerd met de prachtige star leggings. Maar Kids on the Moon heeft ook super stoere hoodies en shirts met een super hippe snorrenprint! De absolute topper van de collectie is voor ons toch wel de prachtige limited edition moth tuniek.

Wat is jullie favoriete item uit deze collectie? 

Klik hier om Kids on the Moon te shoppen

Kids on the Moon

Kids on the Moon2

Kids on the Moon3

Klik hier om Kids on the Moon te shoppen

OF Klik hier om lekker bij MiniMiks te shoppen

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie