MINIMIKS = WEBSHOP V/D WEEK


Als je in de buurt van Santpoort woont, moet je zeker eens bij Minimiks binnen stappen. Deze geweldige kids boutique is nog niet heel lang open, maar nu al één van onze favorieten! Da’s niet zo heel gek, met geweldige merken zoals Kids on the Moon, Mini Rodini en Mini & Maximus kan het haast niet anders. Voor iedereen die niet om de hoek woont: Minimiks heeft ook een webshop met heel veel mooie kleertjes, accessoires en speelgoed van te gekke merken. Neem snel een kijkje in de shop!

Een winterjasje van Minirodini staat hoog op onze wishlist. Op Minimiks spotten we o.a. de bekende panda parka en het hartjes jack. Daar worden we wel héél hebberig van…Net zoals de stoere truien en sweaters voor jongens, van Mini Rodini, NUNUNU en Mini & Maximus. Combineer met een jeans of broekje, en klaar is je zoontje. Ben jij ook zo gek op alle mooie merken die bij Minimiks verkocht worden? Surf dan snel naar de webshop om alles van dichtbij te bekijken. Ondertussen trakteren wij je op wat mooie beelden uit de diverse collecties. Get inspired…

 


 

Ben jij net zo enthousiast als wij dat zijn? Klik hier om lekker te shoppen bij Minimiks!

 

Tags: , ,

Plaats een reactie