SARA LOU IN KIDS ON THE MOON


Door: Danielle

De prachtige poederkleuren en waanzinnige stijlen van Kids On The Moon zijn een lust voor het oog! Zo werd ik verliefd op de Pinkstars Short uit de te gekke zomercollectie. Ook een favoriet item van MiniMiks. Het poederroze broekje heeft een baggymodel met zowel plooitjes aan de voor als achterkant. Hierdoor wordt het echt een heel kek pofbroekje en super goed te combineren met hippe tops en andere gave shirts van Kids On The Moon. De cloud powder top zien jullie snel terug in een van mijn volgende blogs. Een super geweldig item, heerlijk luchtig voor in de lange zwoele zomerse avonden.

Voor Sara Lou heb ik het broekje deze week gecombineerd met haar vintage Relaunch t-shirt. Perfect voor een heerlijk dagje chillen in de schaduw van Oosterpark. Samen met haar taupekleurige slippertjes voelde ze zich als een hippe vis in het water van het Amsterdamse park.

Niet alleen de shorts maar ook de tutu’s zijn een aanrader. Kijk snel op MiniMiks voor de gehele collectie van Kids On The Moon voor zowel boys als girls.

Shop de Pinkstars Short nu hier.

KidsontheMoon8
KidsontheMoon2

 

KidsontheMoon5

 

KidsontheMoon1

KidsontheMoon7

KidsontheMoon3

Verder kijken en shoppen bij MiniMiks.nl

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie