SARA LOU IN GARDNER AND THE GANG


Door: Danielle

Het is weer zover, een blog over één van mijn favoriete (kleurrijke) uitgesproken merken. Zo blogde ik deze zomer over een geweldige grijze jumpsuit van het merk Gardner and the Gang waar iedereen helemaal lyrisch van werd. Nu werd ik geïnspireerd door kleur. Gardner and the Gang staat niet perse bekend om het gebruik van super hysterische kleuren, maar wel om hun prints en heerlijk zachte stoffen. Ze maken vaak gebruik van mooie en rustige pastel- en grijstinten, maar ik ging dit keer voor een super ruige kleurrijke variant en een basic item (maar daarover later meer).

Voor mij een super gaaf shirt waar je vrolijk van wordt. Sara Lou werd helemaal blij tijdens het uitpakken van dit kleine cadeautje, paaaaaaaaaars, mooi!! Zo zie je maar, kinderen zijn ook gevoelig voor kleur.

Voor Sara Lou’s outfit heb ik gekozen om het shirt van Gardner and the Gang te combineren met een curled wollen vest en haar wollen grijzen short . Mijn stijl is om alles zo veel mogelijk basic te houden, maar ik heb er nu juist voor gekozen om ook in de maillot (Happy Socks) felle kleuren terug te laten komen. Lekker een keer wat anders. Maar ook met een gave zwarte of grijze skinny en stoere biker boots kun je een fantastische outfit maken met dit topshirt. Gardner and the Gang zorgt wel voor de vrolijke kleurrijke noot.

Wat is jouw favoriete item van Gardner and the Gang?

Klik hier voor meer details van het shirt

Gardner2
Gardner1
Gardner7
Gardner3
Gardner4
Gardner5
Klik hier om het shirtje direct te shoppen

OF Klink hier om bij Gardner and the Gang te shoppen

 

Wat vind jij van dit shirtje?

 

Tags: , , , , , ,

2 Reacties

 • door Gea
  Posted 30 oktober 2013 09:38 0Likes

  Wat een super setje, ik zit op moment net in de wereld van kinderkleding. Dus heb in twee dagen alle blogs van je gelezen. Wow wat heb je me mooie merken laten zien. En wat heb ik veel inspiratie gezien bijvoorbeeld tumble’n dry broekje ligt hier in de kast voor als ze ziek is ofzo maar ga zeker nu anders combineren dat ze hem zo aan kan. Echt super leuke blogs!

  Liefs

 • door Danielle
  Posted 30 oktober 2013 10:11 0Likes

  Hi Gea, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo enthousiast bent en de outfits en blogs een grote inspiratie voor je zijn. Daar doen we het tenslotte voor 🙂

  Zo zie je maar dat je niet alles perse als jogging of huispakje hoeft te gebruiken. Soms zijn we veel leuke combi’s mogelijk en je moet ook durven te combineren. Ik hoop dat je Kindermodeblog nog lang zult blijven volgen. Houdt de posts (ook op Facebook) in de gaten misschien vind je het leuk om een keer een merk te reviewen of een gastblog te schrijven.

  Dank voor je leuke reactie. Groetjes, Danielle

Plaats een reactie