SNEAKPEEK GARDNER AND THE GANG WINTER


De nieuwe wintercollecties komen eraan en daarom zullen we op Kindermodeblog zo nu en dan een klein voorproefje geven. Kennen jullie Gardner and the Gang nog? Kijk hier nog even terug in onze oude outfit blogs.
Eén van de eyecathers – een regenjas- van de nieuwe wintercollectie van Gardner and the Gang staat nu op onze facebookpagina in de HOT or NOT en het is nu al duidelijk dat jullie hem óf helemaal HOT vinden of juist helemaal NOT. Smaken verschillen en dat is maar goed ook! Ikzelf ben stiekem best wel een beetje heel erg fan van dit merk en kan deze opvallende regenjas wel waarderen. Ik vind hem super hot! Maar ik laat jullie graag nog een paar sneakpeeks zien voor een completer beeld van wat er komen gaat. We zien weer mooie pastel kleuren gecombineerd met grijstinten en opvallende prints. Maar Gardner and the Gang heeft ook elke keer weer mooie rustige items in de collectie. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je even een reactie achter? De nieuwe collectie wordt in augustus uitgeleverd, nog heel eventjes geduld dus.

Klik hier voor meer Gardner and the Gang

Vastleggen in volledig scherm 21-6-2014 214241

Vastleggen in volledig scherm 21-6-2014 214321

Vastleggen in volledig scherm 21-6-2014 214113

Vastleggen in volledig scherm 21-6-2014 214149

Vastleggen in volledig scherm 21-6-2014 214142
Klik hier om te shoppen bij Gardner and the Gang

Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe collectie?

Tags: , , ,

Plaats een reactie