SARA LOU IN BASIC GREY GARDNER AND THE GANG


Door: Danielle

Ruim twee weken geleden blogde ik over een kleurrijk item van Gardner and the Gang. Ik gaf aan dat ik nog even terug zou komen op een ander mooi basic item dat ik heb gescoord van een van de leukste kindermodemerken die ik ken. Bij deze… Een prachtige grijze basic sweater. In de kledingkast van Sara Lou hangt er ieder seizoen een basic sweater in de kast. Zodra ze bijna uit haar oude sweater is gegroeid staat mams al weer klaar met een nieuw exemplaar. Want wat moet je zonder….

Deze van Gardner and the Gang valt lekker ruim en en loopt ietwat smal toe op de taille. Een grijze sweat is heerlijk om mee te combineren, voor ons een absolute musthave die ik dus graag even met jullie deel. Hij is nu verkrijgbaar met een leuke herfstkorting, dus kijk snel op Gardner and the Gang.

Wat is jouw favoriete item van Gardner and the Gang?

Klik hier voor meer details van de sweater...

Gardner and the Gang1
Gardner and the Gang3
Gardner and the Gang2
Gardner and the Gang5
Gardner and the Gang6
Gardner and the Gang4 

Klik hier om de sweater direct te shoppen…

OF klik hier om bij Gardner and the Gang te shoppen.

 

 Wat vind jij van deze sweater?

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie