KIXX ONLINE = WEBSHOP V/D WEEK


Er zijn van die webshops waar je úren kunt rondhangen. Kixx-Online is er zo’n eentje. Met merken zoals Scotch R’Belle, Scotch Schrunk, Bor*z, Bengh kan het bijna niet anders dat je digitale winkelmandje voller en voller wordt….

Op dit moment vindt nog steeds de grote summer sale plaats op Kixx- Online. Op de hoogzomercollectie lopen de kortingen op tot 35 procent. Mooi meegenomen! Wij spotten al een super schattig jumpsuitje met ruches van spijkerstof, voor maar € 23,37. Ook diverse Name It shorts zijn flink afgeprijsd, net zoals de Vingino colorpants voor boys. Naast alle sale artikelen kun je je bij Kixx ook verlekkeren aan alle nieuwe collecties. Zo is de herfst/winter collectie van Bengh al online te koop. Gave jasjes, mooie truien, grappige leggings en broeken met prints…Met zoveel moois willen we bijna dat het snel herfst wordt ;). Kijk snel naar de gehele collectie van Bengh! Naast kinderkleding is er ook babykleding bij Kixx te koop, onder andere babykleding van Name It.

Voor alle kleding, schoenen en accessoires van meer dan honderd merken onder één dak klik je hier. Wat vind jij van Kixx-Online? Shop je er zelf weleens?

Klik hier om lekker te shoppen bij onze webshop van de week!

Tags: ,

Plaats een reactie