JUUL IN TOOTSA MACGINTY


Door: Jerr

Voor het eerst las ik over Tootsa MacGinty toen Ileen hier over blogte. Zij zocht toentertijd een leuke sweater voor haar zoontje Alexander. Deze trui was top, heel kleurrijk -waar Tootsa MacGinty om bekend staat- en super vrolijk!  Ik had toen al veel kleur in de kast hangen dus ik kon mij inhouden om te gaan shoppen maar dit was zeker een merk dat ik moest onthouden. Onlangs zagen we ook Kick voorbij komen in een gave sweatpants van Tootsa MacGinty. Een super stoere comfortabele broek, echt zo één die niet mag ontbreken in de stoere kledingkast! Nu de herfst aanbrak zocht ik een leuke trui voor Juul: Één met veel kleur -check bij Tootsa MacGinty één en al kleur! Één met een leuk dier, want mijn kinderen zijn nou eenmaal idolaat van dieren – check, een mooie vos vond ik in de collectie van Tootsa MacGinty’s – Walk in the wood  – en het moest een trui zijn die niet kriebelde – check!-. Ik vond een super mooie trui een opper-der-opper leuke Tootsa trui! Geweldig gewoon!!! Deze trui wil ik nooit meer kwijt. Mijn zusje en broertje hun kinderen – zijn er nu nog niet- mogen deze trui lenen en weer doorgeven op een volgend kind maar daarna gaat de trui weer terug voor Juul haar bewaar box. Ja dit is zo’n trui die generaties mee kan, dat voel ik gewoon. Een trui van echte kwaliteit en een trui met eeuwige charme. Verliefd!

Klik hier voor meer details van deze trui

Tootsa MacGinty

Tootsa MacGinty

Tootsa MacGinty

 

Klik hier om deze trui direct te shoppen

OF Shop hier meer Tootsa McGinty

 

Tags: , ,

Plaats een reactie