KICK IN SWEATPANTS TOOTSA MACGINTY


Door: Carlijn

Voor Kick was ik nog op zoek naar een gave sweatpants. Als hij een dag aan het spelen is op het kinderdagverblijf, zit hij zo ongeveer de hele dag op de grond. Hoe soepel de jeans ook is, een sweatpants zit in zo’n geval toch net even lekkerder. Maar het oog wil ook wat, een simpele joggingbroek vind ik dan toch een klein beetje te saai. Kinderstyliste Free tipte mij deze week over deze unisex sweatpants van Tootsa MacGinty. De kleding van Tootsa MacGinty is gemaakt van soepele en sterke stoffen. Het merendeel van de collectie is unisex; for boys or girls. Ontwerpster Kate Pietrasik heeft een uitgesproken mening over kleding voor kinderen; deze dient kleurrijk te zijn, comfortabel te zitten en voldoende bewegingsvrijheid te bieden bij het spelen. Kortom, de collectie nodigt qua materiaalgebruik en ontwerpen uit tot bewegen. Ideaal dus voor mijn actieve boy van 2 jaar!

Klik hier om deze sweatpants meteen te shoppen

Tootsa MacGinty Kick

Tootsa MacGinty Kick

Tootsa MacGinty Kick

 

Klik hier om deze broek meteen te shoppen

OF Klik hier voor de site van Tootsa MacGinty 

 

Wat vind jij van deze sweatpants?

Tags: , , , ,

0 Reacties

  • door Neel
    Posted 10 oktober 2013 12:43 0Likes

    een hele mooie broek!
    mooi geposeerd ook

Plaats een reactie