ALEXANDER IN TOOTSA MACGINTY


Door: Ileen

“Samen op Vakantie, We eten lekker ijsjes. Lekker stoeien op het zachte, groene gras, Het is zo leuk en nergens zo fijn als hier…” Woezel en Pip is onze favoriete cd in de auto, nou ja, die van meneertje dan. Alexander zit lekker mee te zingen en het zonnetje schijnt. Eindelijk! En over een paar dagen gaan we lekker een weekje weg. We gaan mijn dertigste verjaardag bij mijn ouders in Wenen vieren.

Een paar weken geleden kwam ik via facebook terecht op de website van Tootsa MacGinty. De ‘Life’s A Beach’ collectie van ontwerpster Kate Pietrasik is vrolijk, helder en kleurrijk. Het merk maakt hoogwaardige kinderkleding voor kinderen in de leeftijd tot vijf jaar oud. En ook dit merk is niet specifiek voor jongens en of voor meisjes. De collectie is vernoemd naar de lange zomervakanties van haar kindertijd. Katoen, lichte spijkerstof, breiwerk (echt Engels!) en zomerse printen zoals vliegers, ligstoelen, ijsjes… oftewel ‘The British Seaside’.

De knalgele trui met ijslolly print had vrijwel direct mijn aandacht! Die is leuk! Toppunt van de zomer. We like icecream! Hup in ‘mijn mandje’ en een paar dagen later werd hij al thuisbezorgd in Parijs. Mijn man schrok zich rot! Geel voor Alexander!? Ja, het is eerlijk gezegd een kleur die ik niet snel zou kopen, maar ik vind hem oh zo leuk! En Alexander is als een kind zo blij. Hij begint zich steeds meer met zijn kleding te bemoeien, zijn smaak is hilarisch! Zo ging hij van de week met 2 verschillende schoenen de deur uit. Waarom ook niet!?

De trui is gemaakt van 100 % katoen, heeft op een schouder 2 knoopjes, zodat je de trui makkelijk aan en uit kan trekken, een ijslolly op de voorkant en op de mouw een leuk detail, namelijk een emmertje en een schepje. De trui voelt verder heerlijk aan en zit volgens Alexander ‘tres bien’. Als je goed kijkt zie je dat bijna alle truien een leuk detail op de mouw hebben. Zo heeft bijvoorbeeld de walvistrui een klein krabje op de mouw en de zeehondtrui een visje.

Tootsa MacGinty is in Nederland o.a. te verkrijgen bij Bon Bon On The Block, maar wil je liever vanuit je stoel shoppen?! Ga dan direct naar Tootsa MacGinty

Tootsa MacGinty

Lolliepop trui

Tootsa MacGinty

Alexander in Tootsa MacGinty

combinatie met hoedje

Alexander in Tootsa MacGinty

Tootsa MacGinty

Tags: ,

0 Reacties

 • door Johanna Versluis
  Posted 26 mei 2013 10:47 0Likes

  Erg leuk!

 • door Ileen Forbes
  Posted 26 mei 2013 12:13 0Likes

  Thanks

 • door Marieke van Bijnen
  Posted 26 mei 2013 14:23 0Likes

  Mooie blog weer van Ileen Forbes !! En wat is Alexander toch een schatje!

 • door Esther Buitendijk
  Posted 26 mei 2013 17:18 0Likes

  Gave trui en prachtige foto's!

 • door Ileen Forbes
  Posted 26 mei 2013 18:45 0Likes

  Merci!

 • door Miranda Huizinga
  Posted 26 mei 2013 20:17 0Likes

  wat een super leuke vrolijke zonnige trui!! ik word er blij van!! Leuk verslag en wat heb je weer super leuke foto's van Alexander gemaakt! Je kunt behalve verslaggever ook nog fotograaf worden!! 🙂

 • door Ileen Forbes
  Posted 26 mei 2013 20:50 0Likes

  Ja leuk he?! Ben er super blij mee! Word er zelf zo vrolijk van!

 • door Nene Tarun Marayag
  Posted 26 mei 2013 21:37 0Likes

  À very handsome and clever boy. Miss you baby Alexander

 • door Danielle Wildemast
  Posted 27 mei 2013 15:34 0Likes

  Helemaal gaaf Ileen!!

 • door Ileen Forbes
  Posted 27 mei 2013 16:31 0Likes

  Dank je Danielle!

 • door Jerrine Vermeulen
  Posted 28 mei 2013 10:02 0Likes

  Super super super!!!

 • door Gwen Van Oijen Van de Kamer
  Posted 28 mei 2013 19:09 0Likes

  Heel gaaf merk! Wat een leuke dingen weet jij toch altijd te vinden!

Plaats een reactie