KINDERKLEDING REVIEW: LILY IN BOBO CHOSES


Door: Ewa (mama van Lily)

Toen ik zag dat Kindermodeblog een reviewer zocht voor Bobo Choses, heb ik me gelijk aangemeld. Ik ben een fan van dit merk en ieder seizoen kijk ik uit naar hun collectie. Het is alweer verrassend; alweer veel mooie kleuren en prints.

Het shirtje dat ik bij Little Sahou heb gekozen stond al op mijn “must have” lijstje . Lekker dun stofje, mooie kleur en de gitaren…Zo leuk! Ik hou van unisex kleding en ben van mening dat een meisje niet alleen in roze hoeft. Kleur ontbreekt zeker niet in de kast van mijn dochter, maar er zijn zo veel mooie tinten naast het roze en paars dat je zo vaak ziet. Ik koop veel basics in zachte kleuren zoals beige of grijs. Er is ook ruimte voor zwart. Het is zo makkelijk te combineren.

Dat had ik dus ook met het gitaren shirtje! Je kan hem zo leuk dragen en ik wist niet wat ik als eerste moest kiezen om het setje te maken. Ik had gelijk zo veel ideeën. Hij kan natuurlijk al erg leuk bij een spijkerboek staan, want het is een “eye catcher”. Maar ik vond het shirtje ook super met verschillende rokjes. Rokje met een print, met bloemetjes, tutu rokje, noem maar op. Het is leuk om verschillende materialen en texturen te gebruiken zoals gebreid vest en een zacht sjaaltje.

De sjaal van bobo choses heb ik eerder gekocht (heerlijke stof trouwens!) en hij staat ook leuk bij het shirt. Het shirtje wordt vast vaak gedragen en wie weet komt er nog iets uit die prachtige collectie in onze kast.

Klik hier voor meer details van het gitarenshirtje

Lily 2

Lily 3

Lily 4

Lily 5

Lily 1

Lily6

 

Om het gitarenshirtje direct te shoppen klik je hier

OF Klik hier om meer Bobo Choses te shoppen

 

Wat vind jij van dit gitarenshirt?

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie