KINDERKLEDING REVIEW: EVIE IN BOBO CHOSES

Door: Suzanne, mama van Evie

Hoe leuk is dat! Voor één van je favoriete kinderkledingmerken en webshop een review schrijven voor Kindermodeblog. Het pakketje van Littlefashionaddict – een webshop met geweldige online kinderkleding – kwam binnen en direct ging de zon schijnen in Nederland. En dat kwam goed uit, want zon heb je wel nodig met dit pakje.

Deze mooie rode jumpsuit is van Bobo Choses, een trendy Spaanse collectie die staan voor simpele, comfortabele en originele kleding met een onweerstaanbare creativiteit. Persoonlijk vind ik het ook zo leuk omdat het stoer maar ook iets meisjes en sprookjes achtigs heeft. Ook voor baby’s hebben ze zulke leuke kleding. Nu ik in verwachting ben van een jongen, is Bobo Choses ook al een duidelijke favoriet voor ons mini mannetje. Nog een leuke bijkomstigheid: een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel….

Voor mijn dochter Evie van 3.5 (augustus wordt ze 4) koos ik deze jumpsuit. Ze was helemaal in haar nopjes en vooral de regenboog deed het hem. “Mama, ik lijk wel op een troetelbeer”. Omdat Evie niet zo groot is, bestelde nam ik voor haar een maatje kleiner. Sowieso vind ik het leuker als kleding niet te groot is, dat staat bij haar net even wat pittiger. De jumpsuit zou je eventueel kunnen combineren met een broekje of rok eronder, alleen is dat wel wat lastig met naar het toilet gaan. Evie zelf bedacht de combinatie met haar zalmroze tutu. Na het aandoen moest ze eerst even goed in de spiegel kijken hoe het stond. Kleine meisjes worden groot!

De jumpsuit werd al snel goedgekeurd en is inmiddels ook al in haar koffertje ingepakt, vrijdag gaan wij nl. heerlijk naar de zon op vakantie. Komt dat even goed uit, jumpsuit aan, slippertjes eronder en op naar het strand. Littlefashionaddict bedankt!

Klik hier om deze jumpsuit te bestellen  (gratis verzenden t/m 8 april)

foto 4 (10)

foto 1 (30) foto 1 (31) image (2)foto 2 (32)
Klik hier om de jumpsuit te bestellen

OF klik hier om meer te shoppen bij Littlefashionaddict

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Tags: ,

Plaats een reactie