KINDERKLEDING REVIEW: OLIVIA IN SPROET EN SPROUT

Door: Yvon, mama van Olivia

Yesss ik mag een te gekke romper van Sproet & Sprout reviewen! Mijn dochtertje is nog maar 3 maanden oud en komt nu al om in al haar kleertjes. Voordat ik zwanger was wist ik niet dat er zoveel leuke en hippe kinderkleding te koop was. Nu ben ik verslaafd aan alles wat met baby´s te maken heeft. Ik kan mezelf uren vermaken op Kindermodeblog, Instagram en Pinterest om ideeën op te doen en om op zoek te gaan naar iets anders dan anders. Daarvoor ben ik bij Sproet & Sprout aan het juiste adres.

Olivia is nu al een eigenwijs, klein en ondeugend meisje! Het is zo leuk om haar te zien in een coole romper van Sproet & Sprout. Hier komt haar ondeugende koppie goed in uit. De tekst ‘We all start as strangers’ vind ik erg toepasselijk bij een hummeltje wat net geboren is.

De rompertjes zijn stuk voor stuk cool met een ondeugend tintje eraan. De kleuren zwart en wit maken het rompertje wat stoerder en het is makkelijk te combineren. Ik heb het rompertje gecombineerd met een broekje van Bobo Choses en een broekje van Babyface.

Naast rompertjes heeft Sproet & Sprout ook hippe slabbetjes en labeldoekjes.  Altijd handig, leuk voor de heb maar ook als je op zoek bent naar een origineel cadeau! Sproet & Sprout heeft er een nieuwe fan bij!

Benieuwd naar meer? Klik hier om naar Sproet & Sprout te gaan

Sproet Sprout 4

Sproet Sprout 2

Sproet Sprout 1

Sproet Sprout 5 (1)

Sproet Sprout 6
Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van deze nieuwe webshop?

Tags: ,

Plaats een reactie