KINDERKLEDING REVIEW: CATO IN TUMBLE ‘N DRY


Door: Merel (mama van Cato)

Cato begint zich steeds meer bewust te worden van de kleding die ze draagt en hoe ze eruit ziet. Hoewel ik écht probeer om af en toe ook meisjesachtige en roze kleertjes voor haar te kopen, loopt ze er vooral stoer bij en hoor ik af en toe blozend en met een licht gevoel van schaamte aan dat ze mijn mini-me is.

Na enkele dagen vol spanning wachten, lag het pakketje met het te reviewen item van een van mijn favoriete merken, Tumble ´N Dry, in de bus. Een jurkje…maar wel een stoere en comfortabele. Cato heeft meerdere broekjes van Tumble ´N Dry en ze zitten allemaal even mooi strak als soepel. Vooral die laatste eigenschap is bij vele skinny’s voor kleintjes ver te zoeken. Terug naar het jurkje!

Op een wat mindere dag deze prachtige zomer heb ik snel het jurkje aangedaan en zijn we op stap gegaan. Ik moest even wennen aan de grote print op de voorkant, maar dit is nou juist het meisjesachtige waar Cato wat meer van kan gebruiken. Het jurkje is gemaakt van stretchstof en zit dus heerlijk comfortabel, om lekker vrij in te spelen. Aangezien het jurkje wat groot valt, kan Cato het komende herfst en winter volop aan, met een leuke maillot eronder en Uggs of andere mooie laarsjes.

We waren beiden zo enthousiast van de combinatie van meisjesachtig en stoer dat ik inmiddels ook een ander jurkje uit de collectie van Tumble ´N Dry heb gekocht (en shirtjes voor mijn nog niet geboren zoontje :))

Klik hier voor meer details van dit jurkje

Cato 4

Cato 2

Cato 1

Cato 3

 

Klik hier om dit jurkje direct te shoppen

OF Shop hier meer leuke items van Tumble ‘n Dry

 

Wat vind jij van dit stoere jurkje?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie