KINDERKLEDING REVIEW: LENNON IN TUMBLE ‘N DRY


Door: Kelly van der Borden – Koers

Voor mijn zoontje Lennon ben ik altijd op zoek naar hippe kleding, regelmatig struin ik Pinterest en zeker ook Kindermodeblog af voor leuke tips.Toen ik zag dat ik Lennon op kon geven om Tumble ‘n Dry te reviewen heb ik direct gemaild, want wat een toffe collectie! Veel denim en streepjes, mijn persoonlijke favoriet! Ik had nog niet eerder wat van Tumble ‘n Dry gekocht maar na het zien van de nieuwe collectie gaat daar zeker verandering in komen.

Ik kreeg dit geweldige spijkerbroekje opgestuurd en kon het goed combineren met Lennon z’n nieuwe lente aankopen van de Zara! Blauwtinten vind ik altijd heel goed staan bij Lennon, zeker bij zijn rode haartjes. Ik kan niet wachten tot het zomer is en deze jeans leuk te combineren met een bootschoentje en een tank top, z’n zonnebril erbij en wij zijn er klaar voor 😉 laat de zomer maar komen!

Gelukkig was het lekker weer dus kon ik nog wat foto’s buiten maken, en zoals jullie zien is de jeans van Tumble ‘n Dry ook nog eens speeltuin-proof 😉 voor Lennon wel een vereiste want hij speelt graag in het park dus het moet tegen een stootje kunnen!

Klik hier voor de shopping details van de broek

IMG_0899

Downloads9

IMG_0918

IMG_0975

IMG_0995

Klik hier om deze broek te shoppen

OF klik hier om naar de homepage van Tumble ‘N Dry te gaan

Wat vind jij van deze broek?

 

Tags: ,

Plaats een reactie