KINDERKLEDING REVIEW: LOIS IN TUMBLE ‘N DRY


Door: Esmeralda (mama van Lois)

Een paar weken terug kreeg ik een mailtje van Free dat er iets onderweg was van Tumble ‘N Dry, erg spannend allemaal! Iedere dag naar de brievenbus. En ja hoor, drie dagen later lag het eindelijk in de bus. Het bleek een geweldig tuniek jurkje te zijn van Tumble ‘N Dry.  Maar hoe ga je dit combineren bij een tienerdochter van 12 jaar oud, met een eigen mening over mode?!

We hebben verschillende setjes uit de kast gehaald en leuke combinaties gemaakt, maar uiteindelijk vond Lois het zelf ‘t leukste staan met een paar havaianas slippers. Ik moet zeggen, ze heeft gelijk! Misschien wel heel eenvoudig, maar ook wel weer heerlijk zomers. En gelukkig heeft ze deze zomer heerlijk van het zonnetje kunnen genieten en was ze gezegend met een paar heerlijk gebruinde benen.

Maar we gingen nog even door met combineren, want straks wordt het weer wat frisser en kan ze natuurlijk niet met blote benen naar school. We hebben de tuniek/jurk gecombineerd met haar lievelings legging van Supertrash met daaronder Lois haar favoriete zwarte sneakers van het merk Jacky Luxury. Combinatie drie kon natuurlijk niet uitblijven! Lois koos voor haar heerlijk strakke skinny jeans van Be A Diva met daaronder haar knal rode New Balances en haar spijkerjasje van Circle of Trust, die ze lekker nonchalant over haar schouders draagt.

Onze conclusie is, maar natuurlijk vooral die van Lois: het is een heerlijk tuniek/jurkje! Van heerlijk dun katoenen stofje met een fijn draagcomfort die uiteindelijk met alles te combineren is. Netjes, stoer, of heerlijk met blote beentjes naar het strand. Dit tuniek/ jurkje is heel makkelijk aan en uit te trekken en dat is heel belangrijk bij kids omdat die tegenwoordig altijd haast hebben met alles in wat ze doen,tenminste wel bij mijn tiener dochter. En het blijft prachtig mooi in de was, wat voor de meesten van ons natuurlijk ook heel belangrijk is.

Klik hier voor meer details van deze dress

 Klik hier om de tuniek/ jurk te shoppen

of klik hier om direct naar de webshop van Tumble ‘N Dry te gaan!

 

Wat vind jij van deze tuniek?

Tags: , ,

Plaats een reactie