KINDERKLEDING REVIEW: QUINTEN IN TUMBLE ‘N DRY


Door: Jessica

Wat leuk om weer een review te mogen doen voor Free. Dit keer een gaaf shirt van het merk Tumble ‘N Dry, een favoriet van me. Met een stoere armyprint en de tekst Born Wild, past dit helemaal bij mijn kleine boef. In het midden staat een beer van een soort vilt stof. Ik dacht dat maat 92 nog te groot zou maar hij past prima. Het is een lekker zacht rekbaar stofje waardoor hij er goed in kan bewegen. Het viel nog niet mee om hem netjes op de foto te krijgen, tjsa dat heb je met die dreumessen. Lekker eigenwijs.

Je kunt het shirt makkelijk met vanalles combineren. Ik heb eerst gekozen voor een bordeauxrode broek maar nog leuker vind ik de combi met de sweatjeans. Het shirt staat hem goed maar ik vind het wel wat donker naar mijn smaak. Met een gele broek lijkt het me ook heel gaaf. Klein minpuntje, de witte beer op de voorzijde trekt veel pluisjes aan in de was. Pluspunt! Het is shirt is nu voor de helft van de prijs.

Bekijk hier meer details van het shirt

DSC_5554k

jj-001

DSC_55651
Klik hier om dit shirt direct te shoppen

OF klik hier om naar Tumble ‘N Dry te gaan

Tags: ,

Plaats een reactie