FASHIONREPORT: HUGO BOSS, CHLOE, BURBERRY, LITTLE MARC JACOBS


Afgelopen woensdag was het team van Kindermodeblog in Dusseldorf, in de showroom van Burberry, Little Marc Jacobs, Hugo Boss, Chloe, DKNY, Timberland en Billie Blush. De nieuwe lente- en zomercollectie van deze prachtige merken werd hier tentoongesteld en: We loved it!

Pressday CWF

 

We zagen prachtige, klassieke looks bij Burberry

Burberry

Vrolijke prints en kleuren bij Little Marc Jacobs

Little Marc Jacobs

En de schattigste Mini-me looks bij Chloe en Hugo Boss!

Chloe

 

Hugo Boss

Tot slot maakten we kennis met het merk Billie Blush. Dit merkt baseert haar collectie op de feedback van ouders en kinderen, en het resultaat is prachtig! Veel mooie pasteltinten, afgewisseld met neon accenten en lieve printjes.

Billie Blush

 

 

Welke collectie vind jij het leukst?

 

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie