KINDERKLEDING REVIEW: ROMAE IN GSUS


Door: Danielle (mama van Romae)

Hoera, wij (mamma Daniëlle en dochter Romae) zijn geselecteerd om rokje Yula van Gsus te reviewen!

Yula is een stoer army rokje met een opvallende, asymmetrische roze rits. Een stylistische uitdaging want dit rokje is out of my ‘classic of sporty’ comfortzone. Creatief en out of the box combineren dan maar. Dochterlief vond het geweldig, lekker veel felle kleuren en combinaties die we niet vaak maken. En ook ik werd gaandeweg enthousiast moet ik bekennen. Het rokje kan prima eigenwijs worden gecombineerd met rood en roze, maar uiteraard ook wat meer basic met zwart en grijs. Ik ben in ieder geval verrast door de mogelijkheden van dit leuke rokje. Wat we overigens wel maximaal moesten insnoeren met het elastiek in de taille, maar dat terzijde…

Gsus is een merk wat twintig jaar geleden echt nieuw en anders wilde zijn als hetgeen wat er al was. Prikkelend, rebels en vernieuwend. Hippe streetware dat vooral door tegendraadse jongeren werd gedragen. Modeclichés werden onderuit gehaald, hoe extremer hoe beter: felle kleuren, vreemde pasvormen en opvallend materiaal. Inmiddels is het merk volwassener geworden en richt het zich met ‘smart casual’ kleding vooral op trendvolgende twintigers en dertigers die houden van het verassingseffect maar niet altijd hoeven op te vallen. Gsus is nog wel anders, maar dan vooral in de details. Aparte knopen, stofcombinaties en prints. Dat zie je ook terug in de kinderlijn. Rokjes met felgekleurde asymmetrische ritsen, goed gemaakte jassen en comfortabele jurkjes met mooie details.

Gsus is daarmee een leuke variatie in onze kledingkasten en ook vind ik de prijskwaliteit verhouding goed. Ik blijf de kindercollectie van dit merk in ieder geval volgen…

Klik hier voor meer details van het rokje

Romae 22

Romae 11

romae 44

 

Klik hier om het rokje te shoppen

OF Shop hier meer van GSUS

 

Wat vind jij van dit rokje?

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie