PHOTODIARY FREE: SHOOTS, STAGIAIRES, KIDSSTYLIST

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink [Free] Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free.

Eerlijk is eerlijk. Het zijn drukke tijden! Ik ben nu 37 weken zwanger en er is nog zoveel te doen voor Kindermodeblog! Ik sta op het punt om iets heel leuks te lanceren en ja, het is best een bijzondere timing met een bevalling die heel erg nadert, maar leuke dingen komen altijd tegelijk. Daarnaast ben ik nieuwe stagiaires aan het inwerken, heb ik een paar shoots met Nanna gedaan en hebben we met z’n allen enorm veel geblogd…. Kijk je mee?

Nanna in Yporqué en Claesen’s, ik zou die trui zelf ook wel willen 😉

Twee van mijn nieuwe stagiaires, Monica en Claire!

Ik werd enorm verwend door Little Label! Ik kreeg echt superleuke babykleertjes opgestuurd. Schattige babykleertjes maken me zo blij! Ik kan niet wachten om mijn kleine mannetje in Little Label te zien…. nog maar een paar weekjes….spannend!!

Binnenkort laat ik jullie meer zien van het babykamertje, maar eerlijk is eerlijk…. ik ben nog niet klaar! De basis is af, en ik heb geweldige items van House of Jamie geshopt, ik had de hele shop wel leeg kunnen kopen. Ik ben helemaal verliefd op House of Jamie!

Zo ziet dus een gemiddelde werkdag bij Kindermodeblog eruit, wanneer er geen afspraken of foto shoots zijn. Dan zitten we gewoon met z’n allen keihard te werken achter de laptop….

Doutzen in één van mijn favoriete kinderkleding merken: Bobo Choses.

Online shoppen is echt een uitkomst! Ik shop lekker veel online voor de baby…..

En kan het dan vervolgens niet laten om alvast wat outfitjes te maken voor mijn miniboy…

Nieuwe leggings van Indikual voor Broer & Zus

Heel veel volgers vonden deze look erg leuk! Bekijk hier nog een keer de shopping details

Ook de kinderkleding reviews zijn te gek!  Heb jij je al opgegeven als kinderkleding reviewer?

En daar is Nanna weer! Hier in name it, Scotch R’Belle en American Outfitters. Bekijk de blogpost nog even terug.

En hier in Claesen’s en Emile et Ida.

Heb jij al een nieuwe winterjas gescoord? Ik heb voor Doutzen een te gekke panterjas van Tumble ‘N Dry gevonden! Beetje een contrast misschien, een winterjas en slippers, maar mama loopt ook alleen nog maar op slippers. Ik kijk mijn ogen uit als ik hoogzwangere dames op torenhoge hakken zie paraderen, maar zelf kom ik helaas niet verder meer dan birkenstocks. Maar goed, over winterjassen gesproken, deze week kom ik met mijn winterjassen top 10, dus houdt Kindermodeblog goed in de gaten als je nog wat inspiratie kunt gebruiken….

Nanna in name it jeansblouse en bambi legging van WILD!

Elke dinsdag gaan de hippe kids online! Ik kan hier zo enorm van genieten, al die leuke kids in coole outfits! Heb jij nog leuke kidsfashion foto’s? Mail ze dan naar hippekids@kindermodeblog.nl


Spannend!!! Bijna gaat mijn nieuwe website de KIDSSTYLIST online. Tot die tijd is het achter de schermen nog even bikkelen…. 😉 Wordt vervolgd!

HAVE FUN OP KINDERMODEBLOG!


Volg me ook op Twitter

Tags: , ,

Plaats een reactie