PHOTODIARY FREE: LIVE, STYLING, BLOGGEN

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink [Free] Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free.

Hoogtepunt deze week was toch wel het LIVE bloggen op de Kleine Fabriek. Vanuit Amsterdam brachten wij onze volgers en fans LIVE op de hoogte van de nieuwe kindermode collecties en de laatste trends!  Het was een super inspirerende en leuke dag. Na afloop trakteerde ik mijn meiden op een lekker etentje, want ze hadden weer keihard gewerkt. En als je alles nog eens rustig na wilt lezen, dan kan dat via deze pagina
Verder werd ik blij verrast door een leuke publicatie ‘kroost in stijl’ waarbij ik vooral ook trots was op de laatste zin: Ook leuk om te bezoeken als je nog geen kids hebt! Uiteraard werd er ook weer veel kindermode gestyled, zowel offline met Nanna als online op Kindermodeblog én voor Fabulous Mama. Ook had ik leuke afspraken deze week, waaronder met PR4kids en het goede doel. Wordt vervolgd…

Kijk gezellig mee…..

kindermodeblog frederiekekindermodeblog frederieke

 

kindermodeblog frederieke De straat op met Nanna voor name it

kindermodeblog frederiekeHet was er echt lekker weer voor!

Mijn blog voor Fabulous Mama, over de eerste schooldag van Doutzen incl. mode inspiratie

De eerste beelden van de nieuwe Bengh en Bor*z collectie kwamen online, veel mama’s zijn razend enthousiast! Wat een prachtig meisje in een supergave outfit. Binnenkort nog veel meer Bengh inspiratie op Kindermodeblog.

Team Kindermodeblog LIVE vanuit Amsterdam, de Kleine Fabriek

Fashionfind bij Relaunch, LIKE LIKE!

LIVE bloggen is best wel hard werken 😉

En veroorzaakt ook best wat rommel…. 😉

Alle kindermodetrends op een rijtje, check alle 9 trendboards hier


Lenny en Marieke deden voor Kindermodeblog verslag vanuit Playtime Paris. Super bedankt meiden! klik hier om de gespotte trends na te lezen

Leuke afspraak gehad met PR4kids!

En thuis werd de eerste hand geslagen aan de babykamer! Het begint op te schieten, bijna 29 weken zwanger…

Deze knalroze NIKON fotocamera kan van jou worden! DOE MEE met onze supergave fotowedstrijd op MamaGlossy.nl

Tot snel!! XFREE

VOLG JIJ ONS AL OP TWITTER EN INSTAGRAM?

 

Plaats een reactie