PHOTODIARY FREE

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free.

Het waren weer twee leuke weekjes! Maar waar blijft de tijd? Met zoveel inspirerende blogs, leuke afspraken en het werken aan een nieuw project vliegen de dagen echt voorbij. Ook de tijd samen met Leonie is voorbij gevlogen en na 5 maanden samenwerken was het deze week tijd om afscheid te nemen. #Snik! Ik ben vanaf nu dus hard opzoek naar een nieuwe stagiaire! Bekijk de vacature op Ilovevacaturenews

kindermode blogDeze maand staan we met een klein stukje in de Viva Mama. Ik ben er echt trots op dat kidsfashion steeds hotter en hotter wordt in Nederland!!!

kindermode blogHet was heerlijk weer om te shooten. Leonie had haar koffertje weer gevuld met leuke collectie en Nanna deed het weer geweldig! Klein topmodelletje 😉

In het weekend was het natuurlijk tijd voor ontspanning. Wat een lekker weer! Heel NL meteen in z’n nopjes. Ook bij het concert van Guus Meeuwis zat de sfeer er goed in. Dit weekend kwam er ook nog post van Gardner and the Gang. Ik kreeg laatst een hieper de pieper app-je van blogger Jerr over dit nieuwe merk en kon het niet laten om een kleine bestelling te plaatsen. Ze heeft inmiddels heel Kindermodeblog aangestoken, thanks Jerr!

Joepie! Nog meer leuke post! Een superleuk cadeautje van VillaCarton. Opbergdozen die je zelf kunt inkleuren. Doutzen ging er meteen mee aan de slag toen ze thuiskwam van de crèshe. Ik ga natuurlijk zelf ook lekker mee kleuren op Mama-Doutzen dag, wordt vervolgd!

Cameraatje om de schouder en gaan! Tijd voor een nieuwe shoot met Nanna.

Oooowh het was weer leuk! En de legging die ze aan heeft vliegt sinds gister de winkels uit. Wat een leuke reacties van volgers en klanten!

Leonie had bloemen en cadeautjes meegenomen en echt een superlief kaartje geschreven. Wat een top stagiaire was ze! Ik ga haar echt missen….
Afscheidslunch #snik

En wat zagen de kindermodeblog kindjes er weer heerlijk stylish uit deze week!!

Heb jij ook nog leuke kidsfashion fotootjes op je telefoon of computer? Mail ze naar me, want dan komen ze misschien ook op Kindermodeblog! frederieke@kindermodeblog.nl

Tot snel weer!! XXFREE 

Klik hier om me ook op Twitter te volgen

Tags: , , ,

2 Reacties

  • door Johanna Versluis
    Posted 14 juni 2013 11:17 0Likes

    We gaan je missen Leonie …..: -(

  • door Leonie van Poppel
    Posted 14 juni 2013 11:57 0Likes

    Ik jullie ook jo!! 🙁

Plaats een reactie