PHOTODIARY FREE

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free.

Wat een leuke week was dit! Er kwamen superveel leuke blogs online en ik werd er keer op keer weer enorm vrolijk van! Daarnaast had ik nog wat leuke afspraken, werden er nieuwe plannetjes gemaakt én ging ik samen met Esther en Leonie naar de lancering van Bonbon on the Block loves dads….

Het ‘leven’ achter de laptop 😉

Elke keer weer een feestje, post uit Barcelona van Lotiekids. Hoe hip en leuk die leuke snorren?! Het vloeipapier met visjes voelt voor mij ook helemaal vertrouwd. De inspiratie met leuke items volgt binnenkort….
Laptopjes dicht en lekker wandelen naar een leuke lunchafspraak.

Ontkennen heeft geen zin. Wij zijn echte koffie addicts.

Deze week blogte ik over Doutzen in haar nieuwe jurkje van Finger in the Nose. Ik ben een echte fan van dit merk. Jij ook?

De lancering van Bonbon on the Block was suuuperleuk! De winkel is echt mega cool en de nieuwe campagne is heel vernieuwend. Echt anders dan anders, en cool opgezet. De komende tijd zul je er veel van zien en horen op Kindermodeblog, blijf ons dus volgen. En trek alvast PAPA aan zijn jasje want we zoeken hem!

Heerlijk! Kletsen over kindermode en snuffelen tussen de rekken….

Zomaar wat items om van te watertanden….

Leonie viel als een blok voor deze sweater van Beluckykids. Esther had hem laatst al voor Flint gescoord, hoe toevallig!

Ook de kids hadden het er prima naar hun zin.

De ‘bonbons’ hadden een geweldig campagne lookbook gemaakt van 5 vaders en hun kids. Daarover later meer op Kindermodeblog.
Na afloop kregen we nog een stoere goodiebag mee naar huis. Heel Bonbon on the Block!

Eén van de vaders en zijn zoontje

Nog meer kidsfashion! Deze week is bij de meeste webshops de sale losgebarsten en elke dag kun je op Kindermodeblog de wishlist van één van onze bloggers bekijken. Dit is de wishlist van blogger Sanne! Vind jij de espadrilles  die zij selecteerde ook zo hot??

En hier zie je Jade in ‘het’ jasje van Scotch R’ Belle. Op dit jasje is een echte run ontstaan. Jo was er in ieder geval op tijd bij. Ze scoorde nog veel meer leuke sale items en mixte er weer lekker op los. Bekijk haar laatste blog nog even terug ter inspiratie.

Tot volgende week en een fijn weekend!!

-X- Free

Volg Free ook Twitter! 

Tags: , ,

Plaats een reactie