DOUTZEN IN BOBO CHOSES

Een kinderkleding merk waar ik enorm dol op ben is Bobo Choses! Ik word iedere keer weer positief verrast door dit leuke en bijzondere -en soms ook wel erg aparte- kinderkledingmerk uit Barcelona. Bobo Choses is niet goedkoop en ik ga dan ook altijd zeer selectief te werk bij het uitzoeken van de leukste items, alhoewel ik er eerlijk gezegd zelf niet meer zoveel over te zeggen heb. En dat is maar goed ook, want ik kan dus echt niet kiezen! Ik vind de kabeltruien helemaal te gek, de prints sweaters, de leren broek en ja, uiteraard ook de babypakjes 😉 Maargoed, Doutzen mocht het zeggen, want zo weet ik zeker dat ze het veel gaat dragen. Doutzen had direct één grote favoriet en was daarin enorm stellig. Het moest de trompetten jurk worden! De zachte teddy bodywarmer vond ze ook heel erg leuk en leek mij de perfecte musthave voor deze winter om over allerlei outfitjes heen te gooien. Keuze gemaakt. Mams blij en Doutzy blij!

Tags: , , ,

Plaats een reactie