KINDERKLEDING REVIEW: LIEVE IN NAME IT


Door: Tess (mama van Lieve)

PLING! Een mail van Free van Kindermodeblog.nl….of ik een broek en jas van Name-it wil reviewen. Ik kijk op naar Lieve, stel haar de vraag en ja hoor. Haar hoofdje knikt uitbundig ja! Papa stond dan misschien wel met een mandarijntje klaar, maar ik denk toch echt dat ze ‘ja’ zei tegen de nieuwe-mooi-kleertjes-uitnodiging 😉

Dus hop, met een grote glimlach een mail teruggestuurd met ‘JA!’ en ‘NATUURLIJK WILLEN WE DAT!’. We hadden al vaker leuke items van name it gescoord en waren dan ook reuze benieuwd wat er richting Veendam zou komen. Daar hoefden we niet lang op te wachten, want direct de volgende dag stond er een oranje meneer van TNT voor de deur. Met watertandende ogen pakten we het pakketje uit en jawel…een hippe skinny en een gewatteerde print jas met…EEN BONTKRAAG! 🙂

Fanatiek bekeken we de kleertjes van alle kanten en al snel was de neiging tot passen niet meer te weerstaan. Papa bekeek dit schouwspel wat argwanend, maar kon een glimlach toch ook niet onderdrukken. De skinny zat Lieve – na het aansnoeren van het elastiek in de taille – als gegoten. Het staat Lieve erg leuk en de stof is heerlijk zacht. Een goede combinatie, want mama vindt de broek dus niet alleen mooi, Lieve kan er ook nog eens heerlijk in spelen. De zakjes op de voor- en achterkant van de skinny zorgt bovendien voor een stoere look en is makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Lieve gaat hier veel plezier aan beleven!

Niet veel later was de jas aan de beurt. Lieve sputterde wat tegen, aangezien het aardig warm was die dag. Desondanks dartelde ze even later trots rond toen ze de jas eenmaal aan had. Een mooi gezicht was dat, mijn kleine meid met zo’n luxe bontkraag! Een paar dagen later hebben we met ons gezinnetje een paar uur rondgebanjerd in de Drentse bossen. Daar, in de verkoelende schaduw van de vele bomen, kwam de jas beter tot zijn recht. De jas was wel ietsje te groot voor Lieve, maar het leek erop dat ze er makkelijk in bewegen kon en zich comfortabel in voelde. Niet zo vreemd, want de jas is warm maar licht. En de capuchon en bontkraag zijn afneembaar. Erg handig!

Een minpuntje van de jas vond ik de print die erop zat. Zelf zou ik daar niet snel voor gaan, omdat ik de voorkeur geef aan rustige prints en kleuren. Papa daarentegen was verbazingwekkend enthousiast en toen ik Lieve met de jas in het bos zag lopen vond ik het eerlijk gezegd toch wel snoezig. En de bontkraag maakte ook erg veel goed, toch echt wel een must-have voor de komende winter!

Al met al zijn Lieve, ik en zelfs papa erg blij met de kleertjes van name it. Het zijn voorlopig de toppertjes in Lieve haar kledingkastje!

Klik hier voor meer details van deze jas & hier voor meer info over de skinny jeans


Klik hier voor meer inspiratie bij name it

maar wil je deze kleding liever eerst voelen? Kijk dan hier voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt.

 

Wat vind jij van de skinny en winterjas?

 

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Jaklien Molema-de Ruiter
    Posted 31 augustus 2013 21:03 0Likes

    Wat heerlijk om te lezen!!En prachtige plaatjes van super mooi meiske Lieve in haar uber cute outfitjes….

  • door Priscilla Baggen
    Posted 2 september 2013 17:58 0Likes

    Die trui met geel hart is zol leuk! Ook van Name It?

Plaats een reactie