KINDERKLEDING REVIEW: NAME IT SETJE


Door: Verine (mama van Ole)

De oproep ‘met spoed op zoek naar een knap ventje met maat 80’ deed me meteen aan die van ons denken en ik was blij verrast dat Ole de stoere set van Name it mocht testen en ik de kleding mocht reviewen. Zoals altijd bij Name it zitten hem het vest en de broek als gegoten. Natuurlijk zijn beide items met van alles te combineren maar als setje vond ik het super voor onze kleine man. Erg fijne materialen zodat Ole zich er lekker in kan bewegen. Het vest is heerlijk zacht en makkelijk aan en uit te krijgen wat bij Ole geen overbodige luxe is… De broek is op het oog wat stugger waardoor het de stoere uitstraling heeft maar in gebruik valt het lekker soepel. Wat natuurlijk heel prettig is voor/bij onze erg beweeglijke maar nog niet zelfstandige lopende jongen.

Klik hier om name it online te shoppen OF klik hier voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt!

Wat vind jij van dit setje? 

Tags:

Plaats een reactie