KINDERKLEDING REVIEW: QUINTEN IN NAME IT


Door: Jessica (mama van Quinten)

Wat een leuke verrassing bij terugkomst van onze vakantie. Een mooi pakketje van Free voor Quinten om kleertjes te reviewen van Name It. Nu ben ik wel bekend met dit merk en ik shop het altijd graag voor m’n kleintjes; mooi merk en goed betaalbaar.

In het pakketje van Free zat onder andere een geweldige denimlook joggingsbroek. Wat is die mooi zeg. Ik vind het belangrijk dat kleding lekker zit en deze broek voldoet hier helemaal aan! Quinten kan er heerlijk in rondkruipen en lekker klimmen, zonder dat de kleding hem in de weg zit. Het broekje is gemaakt van een dikke maar soepele joggingsstof. Op de knieën is hij extra verstevigd met een dubbele laag stof, van een wat grovere structuur. Heel handig want zo blijft het broekje mooi op de knieën.

Ik heb het broekje gecombineerd met een knaloranje shirt, ook opgestuurd door Free. Een mooi, fris contrast. het longsleeve shirt is gemaakt van een hele zachte stretch stof, gemakkelijk dus met aankleden. Ik heb het ook eens gecombineerd met een t-shirt van Levi’s en van Z8, dit maakt het lekker stoer.

Met de blauwe longsleeve van name it heb ik een wat winterse combi gemaakt, met een petrolkleurige jeans van de Zara en een jeansoverhemd van de H&M. Je kan er echt alle kanten mee op.

Ik vind de denim joggingsbroek écht een aanrader, een heel fijn broekje waar Quinten heerlijk in kan bewegen! En het ziet er toch heel stoer uit!

Klik hier om bij name it te shoppen

Quinten broek shirt

Quinten shirt

Quinten broek 2

Quinten broek

Klik hier om te shoppen bij Name-It  OF

Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

 

Wat vind jij van de stoere Name-It denim broek?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Littleone Kinderkleding
    Posted 18 september 2013 20:13 0Likes

    Leuk artikel en een leuk merk zeg!
    Mooie foto’s!!

Plaats een reactie