KINDERKLEDING REVIEW: NAME IT JEANS


Door: Micha

Toen ik dit broekje zag van Name It moest ik meteen denken aan de filmpjes van “De Boefjes”. Die zwart-wit filmpjes met Spanky, Alfalfa en Buckwheat. In deze spijkerbroek kan Maan ook zeepkisten bouwen, vissen en met zijn vrienden snode plannen bedenken! De broek is mooi gesneden, maar geeft wel genoeg vrijheid om te bewegen. De wassing maakt hem perfect voor deze zomer en door de bretels kan hij op verschillende manier gedragen worden. Die bretels kunnen er ook af, dat maakt wassen wel zo gemakkelijk. Vandaag hebben we ‘m gecombineerd met een ouderwets henleyshirt, maar een leuk wit shirt met korte opgerolde mouwen of een overhemd kan natuurlijk ook.

Klik hier om meer name it te bekijken

IMG_8063

IMG_8052

IMG_8048

Klik hier om te shoppen bij name it

Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

 

Draagt jouw zoon ook name it jeans?

Plaats een reactie