KINDERKLEDING REVIEW: SHIRT MET GLITTERS


Door: Cindy

Toen mijn oudste een item mocht uitzoeken op de site Gooischekleertjes.nl was het al snel duidelijk: het werd het super mooie tshirt met een hart van glitters van Ruba Cuori! Tja mijn dochter van net 6 houdt nu eenmaal van glitter en glamour.  Fleur draagt het shirt hier op een lekker fel gekleurde short van Cars Jeans maar het is ook erg leuk bij het bijpassende grijze short (ook te vinden op de site gooischekleertjes.nl).

Het merk Ruba Cuori “steelt je hart”. Met dit Itliaanse designmerk waan je je zo op de catwalk. Ruba Cuori heeft een neus voor stoffen van de hoogste kwaliteit en door zijn innovatief gehalte qua design loop je steeds vooraan in de nieuwste mode (of wat mode zal worden). Ruba Cuori schiet zijn pijltjes af op jou!

Klik hier voor meer details van dit shirt

IMG_4804 (1)

IMG_4810 (1)
Klik hier om naar de webshop Gooischekleertjes te gaan

Wat vind jij van dit shirtje?

Tags: , ,

Plaats een reactie