NIEUWE GASTBLOGGER: CARLIJN

Door: Carlijn

carlijnVandaag mag ik dan eindelijk aftrappen met mijn eerste blog voor Kindermodeblog!
Al vanaf moment één volg ik Kindermodeblog op de voet en mijn kids zijn misschien geen onbekenden voor je; Nanna & Kick.
Nanna staat wekelijks model voor de gave blogs van Free en ook mijn zoontje Kick heeft al een aantal keer zijn ondeugende koppie mogen showen.

Kindermode is voor mij sinds ik mama ben, en stiekem daarvoor ook al wel, niet meer weg te denken. Samen met Nanna de stad door struinen op zoek naar de leukste combi’s is iets wat zowel Nanna als ik graag doen. Sinds Kick er bij is, heeft het shoppen in de stad plaatsgemaakt voor het online shoppen, want met 2 kids winkel in winkel uit vind ik niet echt een succes. En daar komt bij dat zowel Kick als Nanna echt een eigen kledingsmaak hebben. Dit is natuurlijk erg leuk en schattig, maar in winkels niet heel relaxt. Vaak selecteer ik zelf alvast vooruit en mogen ze dan hun eigen kleding kiezen uit de door mij gekozen items, erg slim toch??

Het is niet zo dat ik één bepaald merk als mijn favoriet zou willen bestempelen, want ik houd echt van heel veel verschillende kinderkledingmerken. Ook niet onbelangrijk, het moet wel betaalbaar blijven! Voor Kick combineer ik bijvoorbeeld graag een coole sweater van bijvoorbeeld Scotch en Soda en Mini Rodini op een H&M of Zara short. Tumble ‘N Dry, Funky XS en Name it vind ik ook helemaal te gek èn goed geprijsd! De komende weken zal ik jullie nog meer vertellen over de combi’s die ik voor (en met ;)) Kick maak!nanna sawadi

nanna supertrash en bengh

nanna name it

funky xs

name it kinderkleding

kinderkinderkleding

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie