KICK IN FUNKY XS


Door: Carlijn

T-shirtjes kun je nooit genoeg hebben voor je kids. Dat houd ik mezelf in ieder geval voor šŸ˜‰ Er zijn namelijk zo ontzettend veel gave shirtjes voor boys deze zomer, dat ik maar niet op kan houden met het shoppen van deze shirts. Gelukkig valt de prijs vaak ook wel mee!
Kick draagt vandaag zijnĀ gave Funky XS t-shirt metĀ de tekstĀ “Be Funky!” Lekker pittig kleurtje met stoere legerprint letters.Ā Een simpele sweatshort eronderĀ met sneakers of slippertjes, enĀ klaar ben je. Benieuwd naar de andere shirtjes van Funky XS? Surf dan snel naar de webshop. Have a fashionble day!

Klik hier voor de gehele collectie van Funky XS

foto 2

foto 3

Kick Funky XS

Klik hier om te shoppen bij Funky XS

 

 

Wat vind jij van dit T-shirt?

Tags: ,

Plaats een reactie