Nieuwe gastblogger: Anouk


Mijn naam is Anouk (34 jaar). Ik ben de trotse moeder van engeltje Jayden* en bengeltje Kyan. Ik vind het erg leuk dat ik mag gaan bloggen over jongensmode. Als vrouw word je toch automatisch naar al die leuke meidendingen getrokken , roze roze en nog eens? Roze! Neem nu al die leuke frutsels. Van tasjes en haarbanden tot sokken met strikjes en ga zo maar door.

Ik vond het in het begin echt niet eerlijk dat er in een (web)winkel 3 meidenrekken met kleren zijn ten op zichte van 1 rek met jongenskleren.Wat natuurlijk logisch is, omdat je bij meiden veel meer kunt afwisselen. Maar des te interessanter vind ik het om voor mijn stoere ventje leuke outfits te scoren en te combineren met leuke accessoires, zoals sjaaltjes, riemen, petjes zonder de outfit overdressed te maken.
Ik hou vooral van stoer & casual! Kyan kan eigenlijk veel hebben qua kleur en stijl en daarbij is hij ook nog fotogeniek. Heeft ie niet van mama 😉
Hij zal vaak denken ; daar komt ze weer…. met haar telefoon, fototoestel!! 🙂 Maar ik vind het leuk om mijn ideeën met jullie te delen! Veel leesplezier en kijk uit naar jullie comments.

Kyan_kindermodeblog

Neem ook eens een kijkje in de webshop van Anouk 

Plaats een reactie