NIEUWE GASTBLOGGER: ILEEN


Door: Ileen

Ileen ForbesBonjour! Ik ga voor Kindermodeblog.nl wekelijks bloggen over wat mij bezighoudt, fascineert en inspireert op het gebied van kindermode, vanuit Parijs!

Ik ben Ileen, 29 jaar, trotse mama van de altijd vrolijke Alexander (2,5 jaar), getrouwd met een Engelsman en woon samen met mijn gezinnetje in Parijs. Ik werk part-time voor Une Adresse à Paris, ben druk bezig mijn portfolio als fotografe op te bouwen en love shopping! Vooral voor mijn kleine ventje…

Alexander draagt maat 98 en schoenmaat 25. Het is qua uiterlijk een echt Nederlands jongetje, blonde haren, lekkere bolle wangetjes en hij wordt steeds ondeugender! Ik koop graag de wat klassiekere Franse kinderkleding, gemixed met wat stoerdere items. De merken waar je Alexander vaak in ziet lopen zijn Ralph Lauren, Little Paul & Joe, IKKS, Paul Smith en Bout’chou.

Sinds kort wil Alexander zelf zijn kleding uitzoeken en als ik dat toelaat zit hij rustig 20 minuten op zijn kamertje omringt met al zijn broeken, netjes uitgestald ( hij noemt ze zijn slangen!) en dan hoor je hem hardop denken…. “no, not this one.. uhm deze ook niet, niet die blauwe, niet rood nee, jeune?” Heerlijk om hem in drie talen te horen kletsen. En ik vind het stiekem ook wel leuk dat hij een eigen smaak aan het ontwikkelen is, al is dat soms wel heel vermoeiend! Oh en dan zijn schoenen collectie… een ware nachtmerrie voordat het juiste paar gevonden is 😉

In mijn volgende blog ga ik op zoek naar leuke zome ritems, want de zon begint hier langzaam tevoorschijn te komen, dus tijd voor nieuwe kleding! Ik kan niet wachten om naar mijn favoriete shops te gaan, zoals Bonmarche, Bonton en Merci!

A bientôt!

Ileen

Alexander

 

 

0 Reacties

 • door Vera Jamin
  Posted 3 maart 2013 18:49 0Likes

  Wat een leuke blog!! En leuk dat Alexander zijn eigen willetje krijgt met kleding en schoenen;) veel plezier met het schrijven van je blog Ileen!!

 • door Mariel Vos
  Posted 3 maart 2013 20:04 0Likes

  Topper. !

 • door Roos
  Posted 6 maart 2013 07:44 0Likes

  Superleuke blog Ileen! Kijk uit naar je volgende! Veel plezier!

 • door Nene Tarun Marayag
  Posted 12 mei 2013 19:43 0Likes

  Super super Like, your so cute baby Alexander miss you mwahhh

Plaats een reactie