BONBON ON THE BLOCK @ PLAYTIME PARIS

Kindermodeblog.nl – Playtime Paris – seizoen SS14- BonBon on the Block takes Paris!

Door: Lenny & Marieke

Ohlala, Paris! Wij kijken altijd uit naar ons halfjaarlijks bezoek aan Playtime Paris. Als conceptstore willen we bovenop de leuke nieuwe merken zitten. En Playtime Paris is voor ons the place tobe. Want wat een fijne beurs vol inspiratie is dit, zeg! Hier ontdekken wij buiten de mooie en gevestigde merken zoals Bobo Choses, Mini Rodini, Softgallery en Kidscase juist nieuwe en verrassende merken.

Playtime Paris is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een beurs waar we zeker 2 dagen zoet zijn om alles in ons op te nemen. Juist dit weekend is het bloedheet in Parijs – en dus ook op de beurs. Ergens is dat prettig, want wij zijn nu bezig met de inkoop van volgende lente en zomer. De juiste sfeer bij het juiste seizoen helpt ons op weg 😉

Voor ons is zondag de eerste dag en we zijn blij verrast met weer meer stands, nieuwe merken en mooie producten. De thema’s die wij gespot hebben zijn:

NAUTIC
Wit/navy gestreept met eventueel een rood accent zien we bij verschillende merken terug. Een alltime classic opnieuw ontdekt. Ook het ouderwetse zeemansanker zien we regelmatig terug. De merken waar je voor volgende zomer veel van dit thema ziet zijn Blune & Veja.

NEON
We zien al een paar seizoenen neon terugkomen in kleine accenten of gewoon brutaal all over. Ook voor zomer 2014 is neon here to stay! Wel subtiel gecombineerd met pastelkleuren en offwhite. Ga je voor neon, kies dan de collecties van Noe & Zoe en Gardner and the Gang.

MIAMI ART DECO
Mint, geel & koraal voeren de boventoon in heel veel collecties, stylish gecombineerd met nudes. Voor ons was de collectie van Picnik een echte verrassing. Ook Morley heeft onmogelijk veel mooie vesten, jurkjes en blousjes in deze kleuren. Yummie!

WILD ANIMAL
Dierenprints blijven vaste prik voor de kids, zeker in de zomercollecties. Ook voor aanstaande zomer kan het niet wild genoeg. Jungleprints, tijgers, olifanten, panters & slangen. De hele dierentuin is aanwezig. Het liefst all over in felle kleuren. Mini Rodini heeft weer een megasterke collectie vol wilde dieren. Maar ook bij Softgallery & Shampoodle gaat het er wild aan toe.

GEEL IS HET NIEUWE ZWART
Voor zomer 2013 zagen we al veel (fel)geel en ook komende winter blijft geel aanwezig. Voor volgende zomer blijft geel een bepalende kleur in de collecties. Wij worden blij van de zonnige gele items van het Engelse Bonnie Baby.

Dag 1 zit er op! Moe, bezweet maar voldaan komen we bij op een terrasje in Le Marais en maken ons op voor dag 2. Als wij straks in de shop terugkomen staan de prachtige wintercollecties ons weer te wachten. Mmmm, dikke truien, winterjassen en sneeuwboots… Wij genieten nog even van hot Paris!

Bisous Lenny & Marieke

Bonbonontheblock.com

playtime paris

kindermodetrends 2014
kindermodetrends 2014kindermodetrends 2014

 

kindermodetrends 2014

kindermodetrends 2014

kindermodetrends 2014kindermodetrends 2014

 Klik hier voor méér BonbonontheBlock

 

 

 

Tags: , ,

1 Reactie

  • door MiniRepublic
    Posted 8 juli 2013 13:07 0Likes

    Artikel over gespotte trends op de modevakbeurs in Parijs voor volgende zomer.

Plaats een reactie