KINDERMODETRENDS 2014

Zondag deed Kindermodeblog LIVE verslag vanaf de Kleine Fabriek over de laatste kindermode trends en de nieuwe collecties. Nu is het tijd om alle gespotte trends voor je op een rijtje te zetten. Sommige trends herken je vast en zeker uit het huidige straatbeeld. En zoals ik al vaker heb gezegd, in de kindermode gaan we niet zo snel als in de volwassen mode. We zien vaak dat eenzelfde trend een tijdje blijft, maar toch telkens weer in een ander jasje wordt gestoken. Zo zien we bijvoorbeeld volgend jaar nog steeds neon kleuren, maar veel subtieler gebracht. Het is meer een detail geworden in verschillende collecties, een klein accent. Maar de tie dye trend komt sterker op en gaan we nog veel meer zien dan in de huidige collecties. Je houdt ervan of niet, óf misschien begin je er langzaam aan te wennen. Iets meer vernieuwend in de kindermode vind ik de kanten stoffen. Niet doorschijnend, maar kant op sweat bijvoorbeeld. Heel gaaf! Ik zou zeggen, pik eruit wat jij leuk vindt. Get inspired…..

kindermodetrends 2014

kindermodetrends 2014

kindermodetrends

kindermodetrends 2013-2014

kindermodetrend

kindermodetrends 2014

kindermodetrend
Welke trends spreken jou het meeste aan?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie