ALEXANDER IN L’ASTICOT


Door: Ileen

Jullie zullen vast denken daar komt ze weer met haar merken die door zowel jongens als meisjes kan worden gedragen! Ja inderdaad! En hoe fijn eigenlijk!? Deze week zien jullie Alexander in een T-shirtje van L’asticot  dat hij al een tijdje in de kast heeft liggen.

L’asticot is een Zwitsers merk, opgericht door twee vriendinnen, met de gezamenlijke wens om duurzame, ecologische en verantwoordelijke oplossingen te leveren. Ze zijn in 2009 begonnen en hebben inmiddels al de nodige verkooppunten over de hele wereld, ook in Nederland.

De collectie van L’asticot is er voor kinderen vanaf 2 tot 10 jaar en is zeer functioneel, origineel en creatief, makkelijk aan te trekken en makkelijk met elkaar te combineren. Alexander heeft op de foto’s een T-shirt aan met een ouderwetse fietsen-print gecombineerd met een blauw biesje.

De rest van de zomercollectie is lekker kleurrijk, veel geel (de kleur van deze zomer) en leuke printjes zoals fietsjes en visjes. Je shopt L’asticot bij Favouritethings waar ze trouwens ook te leuke items al in de uitverkoop hebben! Ben jij ook net zo enthousiast over dit merk als ik?

Fietsen T-shirt

L'asticot

L'asticot fietsen print

L'asticot T-shirt

Check de vrolijke webshop Favouritethings

 

Tags: , ,

Plaats een reactie