ALEXANDER IN PRIMARK


Zoals Leonie het van de week zo goed wist te beschrijven…“Zo houdt ze van klassieke items, maar tegelijkertijd kan ze ook voor stoere looks gaan.” Klopt helemaal! Toen ik een paar maanden geleden begon met bloggen, liep Alexander er vaak toch een beetje ‘kakkerig’ bij, maar dat is bijna helemaal van de baan. Kindermodeblog is voor mij zeker een inspiratie geweest en dat is het nog steeds….

Vandaag zien jullie Alexander in een zandkleurige broek van Primark. Helaas hebben we die hier in Frankrijk nog niet, maar daar komt als het goed is snel verandering in. Tot nu toe shoppen we daar als we in Engeland zijn. Ik ben nog niet in Nederland bij de Primark geweest, maar ik weet dat er inmiddels meerdere vestigingen zijn.

Alexander heeft de duurste merken in zijn kast liggen, maar vergeleken met sommige merken is de kwaliteit van de Primark duizend keer beter. Zelfs na keer op keer wassen blijven de broeken mooi en zien er zeker niet goedkoop uit. Weet je dat de broeken maar rond de 6 euro kosten?!! En nu het eindelijk mooier weer begint te worden.. Ze hebben ook stoere shorts in allerlei felle kleuren.

Oh en mocht je denken dat je de mevrouw op de foto herkent!?! Ja, dat kan kloppen.. het is Camilla, Duchess of Cornwall.

Kom jij wel eens bij de Primark?

Primark

Primark

Beige broek Primark

Mommy’s opgelet! Je kunt nu ook (een klein deel ) Primark dames online shoppen!  Ga naar Primark bij Asos!

Tags: ,

Plaats een reactie