ALEXANDER OP RONDINELLA GYMPEN


Door: Ileen

Alexander was vanmorgen al om 6.00 uur klaarwakker en in de veronderstelling dat het de hoogste tijd was om naar het park te gaan. Wat jammer toch dat kinderen van deze leeftijd nog geen benul van tijd hebben, want ik had me nog zo graag even om willen draaien… Ik snap hem wel een beetje hoor, het is de hitte… We zijn al ruim een week in Wenen en de temperatuur stijgt al dagen tot boven de 40 graden.

We gaan dus eigenlijk alleen ‘s ochtends vroeg de deur uit of pas laat in de middag. Zelf loop ik alleen maar op slippertjes rond, want het is het veel te warm om schoenen te dragen, maar Alexander loopt gewoon op zijn gympen rond hoor, die lijkt nergens last van te hebben.

Deze stoere groene gympen met knalgele veters en een rits aan de zijkant, zijn van het Italiaanse merk Rondinella. Het verhaal van deze familie begint al in 1936. Alfredo en Lola Romagnoli richtten een bedrijfje op en fietsten dagelijks ettelijke kilometers af, om hun unieke schoenen te verkopen. Inmiddels zijn de Rondinella schoenen in Italië een begrip en wordt het merk wereldwijd steeds bekender. De schoenen worden in Italië met de hand gemaakt, een stukje echt vakmanschap. Iedere schoen is uniek en elk onderdeel is speciaal geselecteerd. De schoenen zien er niet alleen mooi uit, maar ze hebben ook een super goede pasvorm. Alexander draagt ze met veel plezier!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de collectie van Rondinella te bekijken.

Rondinella

Rondinella

Rondinella it is

Rondinella schoenen

Stoere gympen

Bekijk de gehele collectie van Rondinella hier

 

 

Wat vind jij van Rondinella kinderschoenen?

Tags: ,

Plaats een reactie