ALEXANDER IN MILK ON THE ROCKS


Door Ileen:

Milk on the rocks…Voor mij was dit merk tot twee weken geleden nog een onbekend merk, maar opeens zie ik overal, waaronder ook op Kindermodeblog (sorry Free, dit had ik even gemist!) foto’s van schoenen van Feiyue  in samenwerking met Milk on the Rocks voorbij komen. Mijn nieuwsgierigheid naar dit merk is gewekt en ik zal hoe dan ook die schoenen bemachtigen voor Alexander! En Milk on the Rocks blijkt nog in Parijs te zitten ook! Hup de metro in dus!

Voordat Alexander en ik zijn af gereisd naar de winkel hebben we al even samen gespiekt op de website. Alexander was gelijk weg van het T-shirt ‘Dino Fire’ maar ik had vrijwel direct mijn zinnen gezet op het T-shirt ‘Jaws’. Je kan het dus wel raden… Het is het Jaws T -shirt geworden. Leuk dat Alexander zich met zijn kleding begint te bemoeien, maar ik blijf toch het laatste woord hebben. Het is een T-shirt met op de voorkant de print van een duiker en een haai. En het grappige is, is dat je de mond van de haai open kunt ritsen waarin je vervolgens van alles en nog wat in kunt ontdekken…

Milk on the Rocks heeft niet alleen te gave T-shirtjes met prints zoals dieren, auto’s en rocksterren, maar ook ben ik weg van de te gekke shortjes voor jongens. Vooral de ‘Bermuda Chiné’ met het kristal blauwe randje… smelt! Met het broekje wacht ik alleen even tot de uitverkoop hier begint… En de schoenen…. Zodra er een datum bekend is ga ik in mijn slaapzak voor de deur bivakkeren. Ik wil ik wil ik wil! De tijgerprint schoenen zijn simpelweg waanzinnig en kan niet wachten tot dat Alexander ze in zijn bezit heeft! Ik hoop op half juli… Wordt vervolgd!!

T-shirt Jaws

Haaien T-shirt 'Jaws'

Milk on the Rocks

Milk on the Rocks 'Jaw' T-shirt

'Jaws

Milk on the Rocks

Last but not least…. THE SHOES

Feiyue werkt samen met Milk on the Rocks

Wat vind jij van Milk on the Rocks?

Tags:

7 Reacties

 • door Shahira Marengo
  Posted 2 juni 2013 07:53 0Likes

  Die schoenen zijn dope zou ze ook wel willen hebben voor mijn Zoontje

 • door Lisa Marlissa Crawfurd
  Posted 2 juni 2013 08:21 0Likes

  Wow hebben!!!!

 • door Samira Zeiout
  Posted 2 juni 2013 09:25 0Likes

  Ik wil ze ook.

 • door Shahira Marengo
  Posted 2 juni 2013 11:45 0Likes

  Ja ik ga ze bestellen voor Shay en putu

 • door Marion Beglinger
  Posted 2 juni 2013 18:42 0Likes

  Wat een stoer T-shirt en die schoenen zijn helemaal geweldig!!

 • door Ileen Forbes
  Posted 2 juni 2013 19:03 0Likes

  Shahira Marengo , ze zijn gaaf he?!

 • door Ileen Forbes
  Posted 2 juni 2013 19:03 0Likes

  Dat zei ik toch al 😉 Ben echt zo blij met het T-shirt en Alexander straks met de schoenen!

Plaats een reactie